maanantai 11. toukokuuta 2015

Rasvakhalifan päiväkäsky ja uudet Grovin Mother Earth-siput

Grovin lakuherkkupussi

Rasvaparonin silmiin kolahti kaupassa uudet Grovin sipsipussit, ja ensimmäisenä käteen osui mieltä mullistava ja paljon epäilyksiä herättänyt lakritsisipsipussi.

Pakkaus oli mukavan rapiseva ja siitä löytyi mielenkiintoisia tekstejä luettavaksi, mutta odotin sormet hikoillen maksupäätteen ääressä lähikauppani kassalla, että pääsen vain avaamaan pussin ja upottamaan sormeni tuohon huumaavan tuoksun omaavaan erikoispussiin.

Pussin avattuani nenäni valtasi erityinen lakun vivahteella rikastettu aito pottulastu ja näppituntuma tuntui jykevältä. Nappasin samantien kourallisen suuhun ja pyörittelin ja maistelin kotimatkalla kävellessäni. Aluksi en oikein tiennyt mitä mieltä olla lakritsisipseistä, mutta mitä enemmän niitä suuhuni laitoin, sitä enemmän halusin lisää.

Näiden kanssa ei tarvitse edes dippiä... ainoa dippi, jota näiden kanssa kokeilin oli vaniljajäätelö, ja se oli erityisen hauska ja hyvänmakuinen kun suolaisuus, lakritsin aromi ja kylmä ja makoisa vaniljajäätelö kohtasivat.

Tuote konsumoitiin kitusiin hörppimällä kuuluisan suomalaisen virvokeyrityksen jääkylmiä nektaripohjaisia virvoitusjuomia.

Suosittelen kokeilemaan, pussin hinta pikkukaupassa lähemmäs 2,50€, isommissa marketeissa taisin huomata pussin olevan hiukan edullisempi (2,10€).

Arvosana lakusipseille 7,5/10, sipsinä erinomainen, makuna vaatii totuttelemista :----)


Suolaisin sormin,

Rasvakhalifa S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti