torstai 14. toukokuuta 2015

Aateliston herkkua tämä.

Rough cut, makuna kermaviili & sipuli. Tässä karrikoituu se toinen kahdesta tärkeimmästä syystä, miksi perunalastuja rakastamme: aivan täydellinen suutuntuma, siis kertakaikkisen ihana rapeus, jonka vain perunalastutaiteilijoiden aatelisto pystyy tuottamaan. Kiitos Estrella, tämä pussi on pelastanut monet perjantai-illat (no okei, ehkä muutaman tiistain, torstain ja lauantainki...) Joka tapauksessa tämän raffimmaksi ei voi sipsit enää muuttua. Rough cuteista tämä on ehdoton suosikkimme. Tämä ottolapsi päätyi meille jouduttuaan kodittomaksi Helsingissä, kun sen oikea isäukko meni juhlimaan. Vaikean lapsuuden selätettyään, kaikkien osapuolien onneksi, tämä elämänsuolaa ja rapeutta pursuava, siniseen pukeutunut kaveri päätyi hyvään kotiin. Siis meille. Parempiin suihin.

Laskeskeltiin tänään herra Rasvakhalifan kanssa, että vasta kolmas pussi tälle viikolle. Siis sipsipussi, karkkipussien saldo on 2. Niin, ja tänään on siis torstai.

Kesäkuntoon 2035!

Rouskuttelevin terkuin,
Rasvakhalifa T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti